Képzések

Tanulj! Taníts! Játssz!

Célunk, hogy a jövőben hazai treibball eseményeket szervezzünk. Szeretnénk lehetőséget biztosítani minél több kutyás számára, hogy biztos alapokat sajátítson el, hobbi szinten is folyamatosan fejlődhessen és akár versenyzői, tréneri vagy bírói pályára léphessen.

Workshopok

Workshopok

Alapozó és haladó feladatok tanítása versenytapasztalattal rendelkező trénerekkel

Trénerképzés

Trénerképzés

Egy átfogó képzés a jövő treibball trénerei számára

Bíróképzés

Bíróképzés

Bírálati szempontok oktatása

Képzések

Workshopok

Elméleti- és gyakorlati ismeretek elsajátítása saját kutyával az alapoktól a haladó szintekig.

A workshopok elvégzéséhez előképzettség nem szükséges. Minden résztvevőnek lehetősége van feltölteni egy vizsgavideót, melyben teljesíti a vizsgafeladatokat. Sikeres vizsga esetén oklevelet állítunk ki.

Képzések

Trénerképzés

A trénerképzés arra koncentrál, hogy hiteles treibball oktatók kerüljenek ki azok köréből, akik már megismerkedtek a sporttal és szívesen tanítanának másokat. Fontosnak tartjuk, hogy a treibball a jövőben több kutyaiskolán, minél több gazda számára elérhető legyen, megtartva annak értékeit.

A trénerképzés fő fókusza a tréner saját kutyás munkájára helyeződik, illetve gyakorlatias órákon sajátítják el, hogyan lehet eredményesen továbbadni a megszerzett tudást.

Képzések

Bíróképzés

A képzés során a jelentkezők részletes oktatásban vehetnek részt a treibball elméleti és gyakorlati szabályait illetően bírói szempontból. A megszerzett tudást pedig a gyakorlatba is átültethetik. A sikeres vizsgát teljesítő bírók a vizsga után már be is kapcsolódhatnak a magyarországi treibball életébe versenyeinken.